Voorbeelden van projecten voor particulieren op het gebied van interieuradvies en styling

Hieronder voorbeelden uit het portfolio van projecten in  de regio Arnhem, Nijmegen en Zutphen waar ik interieuradvies heb gegeven.

Zakelijk portfolio

 

Hieronder voorbeelden van projecten voor het midden en kleinbedrijf in de regio Arnhem, Nijmegen en Zutphen waar ik interieuradvies heb mogen geven.

Eigenaresse AF Interieuradvies

Over mij

Mijn naam is Petra Daling. Sinds januari 2019 heb ik een eigen bedrijf op het gebied van interieuradvies voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt.

Van jongs af aan ben ik al bezig met huizen, gebouwen en inrichting. Als dochter van een aannemer met bedrijf aan huis bevond ik mij dagelijks in een wereld waarin het draaide om bouwen en gebouwen.

De interactie tussen mens en interieur is onmiskenbaar. Het heeft een invloed hoe wij ons als mensen voelen. Een goed ontworpen werkplek zorgt voor een hogere mate van welbevinden, wat weer tot een hogere productiviteit leidt.

Een huis is iets bijzonders. Een plek op de wereld die van en voor jou is, waar jij je kunt terugtrekken, kunt ontspannen, kunt opladen of juist een plek van delen en ontmoeten. Een prettig huis is van grote betekenis voor mensen .

Over mij