Eigenaresse AF Interieuradvies Arnhem, Nijmegen, Zutphen

Over mij, eigenaresse van AF Interieuradvies

MIJN VERHAAL EN VISIE

Mijn naam is Petra Daling. Sinds januari 2019 ben ik de eigenaresse van een eigen bedrijf op het gebied van interieuradvies voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. Ik werk in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Zutphen.
Van jongs af aan ben ik al bezig met huizen, gebouwen en inrichting. Als dochter van een aannemer met bedrijf aan huis bevond ik mij dagelijks in een wereld waarin het draaide om bouwen en gebouwen.

De interactie tussen mens en interieur is onmiskenbaar. Het heeft een invloed hoe wij ons als mensen voelen. Een woonruimte waar esthetiek en functionaliteit in harmonie met elkaar samenwerken, is een plek waar je tot rust kunt komen en waar je je thuis kunt voelen. Ook een goed ontworpen werkplek zorgt voor een hogere mate van welbevinden, wat weer tot een hogere productiviteit leidt.

IETS BIJZONDERS

Een huis is iets bijzonders. Een plek op de wereld die van en voor jou is, waar jij je kunt terugtrekken, kunt ontspannen, kunt opladen of juist een plek van delen en ontmoeten. Een prettig huis is van grote betekenis voor mensen.

Juist door deze grote betekenis en invloed van een interieur, vind ik het zo fascinerend om me daarin te verdiepen en verbeteringen aan te brengen.

Na het VWO met tekenen in mijn eindexamenpakket moest ik kiezen tussen de kunstacademie of het conservatorium. Nu, vele jaren later, kom ik met een achtergrond van klassieke zang en rechten via interieurstyling als eigenaresse van AF Interieuradvies weer terug bij mijn liefde voor kleuren, materialen en vormen.

 

SFEER

Ik ben zelf gevoelig voor sfeer. Het is mijn overtuiging dat de omgeving een grote invloed heeft op hoe een mens zich voelt. Daarom is aandacht voor het interieur zo belangrijk.

Wat mij typeert is dat ik in een artistieke inslag heb en dat ik het erg leuk vind om naast rust ook wat spanning in een interieurontwerp te brengen. Dat kan door op een subtiele manier te kiezen voor bijzondere combinaties van kleur, materiaal of stijl, wat kan leiden tot verrassende resultaten.