AF interieuradvies Zakelijk

VISIE & WERKWIJZE

Het interieur van uw bedrijf heeft invloed op de mensen die er werken. Een mooie, prettige, praktisch goed doordachte werkplek verhoogt de productiviteit van uw werknemers. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op de gezondheid, het welzijn, de samenwerking, de inspiratie en het welbevinden van werknemers.

Naast werknemers is het ook voor de klanten die langskomen van belang dat uw bedrijf er goed uitziet en dat het interieur aansluit bij de visie van het bedrijf. Dit komt professioneel en betrouwbaar over naar de klant. Het is het voor het succes van uw onderneming van toegevoegde waarde als de klant uw bedrijfsruimte ervaart als een prettige omgeving. Als u uw klant te woord kunt staan in een mooie en comfortabele omgeving, komt dit het contact en de communicatie ten goede.

Sinds 2019 werk ik voor de zakelijke markt samen met Chantal Hageman en geven wij interieuradvies voor het bedrijfsleven.

Graag willen wij deze professionele werkomgeving voor u creëren. Denk hierbij aan een andere indeling, kleur, verlichting of ander meubilair. Wij denken dat er met hele kleine veranderingen al enorme resultaten bereikt kunnen worden.

 

Denkt u dat het interieur van uw werkomgeving wel een nieuwe boost kan gebruiken?

 

Bel of mail voor een vrijblijvende kosteloze afspraak.

MEERWAARDE

Een interieur moet kloppen. Zijn de kleuren prettig en passend bij de werkplek? Welke functie(s) heeft een ruimte en hoe laat je die terugkomen in de indeling? Is de ruimte zo ingedeeld dat je er optimaal en comfortabel gebruik van kunt maken? Als een indeling niet klopt geeft dit onrust, onbehagen en frustratie. Een logische, efficient ingedeelde ruimte die aangenaam op je over komt heeft meerwaarde voor jou en/of je werknemer en daarmee voor jouw bedrijf.

WIJ KOMEN VRIJBLIJVEND LANGS!

Wij komen kosteloos een dagdeel bij u langs om samen te kijken hoe wij met (kleine) aanpassingen een fijnere werkplek kunnen creëren. Soms is het verven van een wandje, het verplaatsen van een plantenbak of het draaien van een bureau al voldoende.

 

Bel of mail voor een vrijblijvende kosteloze afspraak

Boek een afspraak

Portfolio

Hieronder komen foto’s van zakelijke projecten. Op dit moment zijn er nog geen foto’s beschikbaar. Wordt vervolgd!

Bekijk meer projecten