AF Interieuradvies in Arnhem in het nieuws !

Voor de wijkkrant kwam Petra de Kramer bij mij langs om kennis te maken met mij en met mijn bedrijf. Het was een gezellig gesprek, waarin van alles aan bod kwam. Zo hebben we het het gehad over hoe ik erbij kwam om dit werk te gaan doen. Daarnaast hebben we het gehad over wat ik belangrijk vindt in mijn werk als interieurstyliste. Een interieurontwerp moet in alle opzichten kloppen. Het moet zowel persoonlijk, praktisch alsook estetisch verantwoord zijn.

Deze puzzel los ik graag op !

Ik kijk met plezier terug op het interview!

Als je het leuk vindt om het interview te lezen, klik dan op de volgende link en scroll naar pagina 14 en 15.

Om mij beter te leren kennen, kan je natuurlijk ook het stuk over mij op mijn eigen website lezen.

(foto Petra de Kramer)

 

 

 

Een tijdje geleden viel mij de eer te beurt geinterviewd te worden voor de wijkkrant van de Paasberg en Wellenstein voor de rubriek ‘ondernemer in de wijk’.